Spinvis geeft uniek optreden in mijnschacht Oranje-Nassau I in Heerlen

De Nederlandse zanger/songschrijver Spinvis geeft op vrijdagavond 29 maart een bijzonder optreden in het Nederlands Mijnmuseum in Heerlen. De historische mijnschacht van de Oranje-Nassau I vormt de unieke entourage voor de akoestische ‘Schachtsessie’ van Spinvis. Op deze locatie is plek voor slechts 40 bezoekers. Kaarten voor het concert zijn uitsluitend te winnen via online acties van het Nederlands Mijnmuseum en haar partners.

Momenteel tourt Spinvis met zijn vaste celliste Saartje van Camp door het land met de voorstelling In Werkelijkheid. Spinvis heeft een grote liefde om op bijzondere locaties op te treden, wat hem op 29 maart naar de mijnschacht van de
Oranje-Nassau I in het Nederlands Mijnmuseum in Heerlen leidt.

Voor de organisatie van het concert krijgt het Nederlands Mijnmuseum de hulp van poppodium NIEUWE NOR. In navolging van de succesvolle IBA Kloostersessies, waarin de kapel van het Savelbergklooster als monumentale setting dienst doet tijdens sfeervolle optredens, wordt dit de eerste ‘Schachtsessie’.

Tickets voor de Schachtsessie met Spinvis zijn uitsluitend te winnen via online acties van het Nederlands Mijnmuseum en haar partners. Kijk hiervoor op de Facebookpagina van het Nederlands Mijnmuseum.

Wie?                     Spinvis en Saartje van Camp
Wat?                     Akoestisch optreden met huiskamergevoel
Waar?                   Nederlands Mijnmuseum in Heerlen
Wanneer?            Vrijdagavond 29 maart 2019, open: 20.00, start concert: 20.30 uur

Winactie #SpinvisNMM

Win kaartjes voor een exclusief optreden van Spinvis en Saartje van Camp in het Nederlands Mijnmuseum. Op vrijdagavond 29 maart geven zij een intiem optreden waarvoor 40 kaarten beschikbaar zijn. Wij verloten drie weken lang elke week twee kaartjes onder de reacties op onze prijsvraag.

PRIJSVRAAG WEEK 3

Mijnwerkers hebben jaren lang steenkool gedolven uit de Nederlandse steenkolenmijnen. De mijn Julia in Kerkrade was een van de twaalf mijnbedrijven in Limburg. Hier werden in 1969 in de maand maart  130.998 wagentjes met steenkool naar boven gehaald. Hoeveel wagentjes kwamen er op 21 maart 1969, precies 50 jaar geleden, boven? Raad het aantal en win kaartjes!

Stuur je antwoord naar winactie@nederlandsmijnmuseum.nl. Op woensdag 27 maart maken we de winnaar bekend!

Kaartjes worden ook weggegeven via L1, Parkstad Limburg Theaters en Heerlen Mijn Stad. Houd deze Facebookpagina’s en websites in de gaten voor de winacties!

WINNAAR WEEK 2

De tweede winnaar van 2 kaartjes voor de Schachtsessie met Spinvis in het Nederlands Mijnmuseum is Ray Fiala. Van harte gefeliciteerd! Wij kijken ernaar uit om je op 29 maart in het NMM te ontvangen.

Morgen komt de derde winactie online. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten!

WINNAAR WEEK 1

De eerste winnaar van 2 kaartjes voor de Schachtsessie met Spinvis in het Nederlands Mijnmuseum is Monique. Van harte gefeliciteerd! Wij kijken ernaar uit om je op 29 maart in het NMM te ontvangen.