Spinvis geeft uniek optreden in mijnschacht Oranje-Nassau I in Heerlen

De Nederlandse zanger/songschrijver Spinvis geeft op vrijdagavond 29 maart een bijzonder optreden in het Nederlands Mijnmuseum in Heerlen. De historische mijnschacht van de Oranje-Nassau I vormt de unieke entourage voor de akoestische ‘Schachtsessie’ van Spinvis. Op deze locatie is plek voor slechts 40 bezoekers. Kaarten voor het concert zijn uitsluitend te winnen via online acties van het Nederlands Mijnmuseum en haar partners.

Momenteel tourt Spinvis met zijn vaste celliste Saartje van Camp door het land met de voorstelling In Werkelijkheid. Spinvis heeft een grote liefde om op bijzondere locaties op te treden, wat hem op 29 maart naar de mijnschacht van de
Oranje-Nassau I in het Nederlands Mijnmuseum in Heerlen leidt.

Voor de organisatie van het concert krijgt het Nederlands Mijnmuseum de hulp van poppodium NIEUWE NOR. In navolging van de succesvolle IBA Kloostersessies, waarin de kapel van het Savelbergklooster als monumentale setting dienst doet tijdens sfeervolle optredens, wordt dit de eerste ‘Schachtsessie’.

Tickets voor de Schachtsessie met Spinvis zijn uitsluitend te winnen via online acties van het Nederlands Mijnmuseum en haar partners. Kijk hiervoor op de Facebookpagina van het Nederlands Mijnmuseum.

Wie?                     Spinvis en Saartje van Camp
Wat?                     Akoestisch optreden met huiskamergevoel
Waar?                   Nederlands Mijnmuseum in Heerlen
Wanneer?            Vrijdagavond 29 maart 2019, open: 20.00, start concert: 20.30 uur

Winactie #SpinvisNMM

WINNAAR LAATSTE KAARTJES

De vierde winnaar van 2 kaartjes voor de Schachtsessie met Spinvis in het Nederlands Mijnmuseum is Mick Benders. Van harte gefeliciteerd!

WINNAAR WEEK 3

De derde winnaar van 2 kaartjes voor de Schachtsessie met Spinvis in het Nederlands Mijnmuseum is Peter op den Kamp. Van harte gefeliciteerd!

WINNAAR WEEK 2

De tweede winnaar van 2 kaartjes voor de Schachtsessie met Spinvis in het Nederlands Mijnmuseum is Ray Fiala. Van harte gefeliciteerd!

WINNAAR WEEK 1

De eerste winnaar van 2 kaartjes voor de Schachtsessie met Spinvis in het Nederlands Mijnmuseum is Monique. Van harte gefeliciteerd!